O Omnis Coloru

Omnis Color

omniscolor fasade boje lakovi

Omnis Color je osnovan 2011. godine na temeljima ideje o servisu ponude proizvoda završnih materijala za graditeljstvo, industriju i brodogradnju na moderan i stručan način, uz strogo poštivanje ekoloških okvira.


U tu ideju ugrađeno je višegodišnje operativno i komercijalno iskustvo osnivača i djelatnika koji su predmetna znanja godinama stjecali kroz sve tržišne razine u branši.


Temeljne ideje:

 

Želimo svojim kupcima biti u potpunosti korisni. Isto tako i onima koji to nisu, možda baš zato jednom i postanu naši kupci. Korisnost  nije usmjerena prema financijskom efektu, nego obostranom zadovoljstvu u poslovnoj suradnji. Želimo oduševljene kupce.

Fokusirani smo na rješavanje svakog zahtjeva iz domene završnih radova u graditeljstvu, industriji i brodogradnji. Ono što danas ne znamo, znat ćemo sutra jer je učenje i usavršavanje temelj našeg poslovanja.

Kontinuirano poboljšavamo naše usluge i organizacijsku strukturu tvrtke. Želimo sa stečeno znanjem i uvođenjem novih proizvoda poboljšati poslovanje naših poslovnih partnera.  Svjesni smo da ovisimo o uspješnosti poslovanja naših poslovnih partnera  i visini zadovoljstva naših kupaca.

Osmisli smo Omnis „trening centar“ gdje smo profesionalcima omogućili nesmetano usavršavanje, usvajanje novih tehnologija ili organiziranje obuke za novozaposleni kadar. Omnis „trening centar“ funkcionira na načelu otvorenih vrata.

Vaše vrijeme je dragocjeno, ako Vam mi uštedimo vrijeme, uštedjet ćemo Vam i novac. Zato želimo da naša usluga bude brza. Svakodnevno radimo na našoj organizaciji kako bi naša usluga bila još brža.

Imate problem i niste sigurni kako ga riješiti? Organizirat ćemo izlazak stručnjaka na gradilište kako bi dobili platformu za najbolje rješenje. Vaš problem je naš problem.

Obzirom da na globalnom tržištu uvijek može postojati proizvod koji rješava Vaše zahtjeve, mi ćemo uložiti maksimalan napor kako bi taj proizvod donijeli Vama. Kako je naše tržište malo, mnogi pametni proizvodi ne nalaze put do nas, međutim, mi ulažemo stalan napor u praćenje tržišta i nastojimo izdvojiti relevantne proizvode koje namjena te kvaliteta i cijena opravdava.

U ponudi nemamo niskokvalitetne proizvode. Svaki proizvod koji nudimo mora odgovarati svojoj namjeni, te kupcu garantirati rezultat u skladu sa pravilima struke i tehničkim smjernicama. Surađujemo isključivo sa ambicioznim proizvođačima sa kojima smo izgradili poslovan odnos kroz višegodišnju suradnju i brojne uspješne projekte.

Želimo biti izvrsni. Postavili smo ciljeve za koje smo svjesni da traže još puno uloženog vremena i učenja. Zaposlenici Omnis Colora svjesni su da naš sustav ovisi o najslabijoj karici. Stalno se trudimo ojačati mjesta u našem sustavu za koje mislimo da su slabe karike, a takvo što mogu činiti samo oduševljeni zaposlenici.