Završni premazi

 

PINJALAC SOLID 50 LV

Brzosušivi vodeni polusjajni akrilni lak za vanjske radove. Elastičan, potpuno proziran i transparentan. Sadrži fungicide protiv pljesni i vrlo učinkovitu UV-zaštitu drva od požućivanja.
Primjena: Pogodan za prozorske okvire i ostale vanjske drvene površine.

PINJALAC SOLID 30

Polumat vodeni akrilatni, brzosušivi, fleksibilni lak za vanjske radove. Suhi film je vrlo proziran i transparentan. Sadrži vrlo učinkovit UV apsorber i fungicide protiv pljesni i gljivica.
Zaštićuje drvo od požućivanja . Primjena: Koristi se za zaštitu vanjske stolarije i ostalih drvenih površina izloženih atmosferskom utjecaju. Ne sadrži slobodne formaldehide.

PINJA W ULJE

Modificirani uljno vodeni premaz na bazi biljnih ulja. Pogodan za zaštitu namještaja, panela, podova, brvnara i ostalih drvenih površina u interijeru i eksterijeru. Štiti drvo od vlage i prljavštine, gljivica i pljesni.

PINJA FLEX 30

Vodeni akrilni premaz za vanjsku stolariju. Brzo suši i formira elastičan film.

NOVIPUR SEALER ST

Brzosušivi dvokomponentni poliuretanski lak za zapunjavanje za sve tipove drva. Brzo suši i lako se nanosi. Odlično zapunjava i lako se brusi. Preporuča se za završnu obradu namještaja, vrata i ostalih drvenih površina u interijeru. Lak ne sadrži slobodne formaldehide i nakon stvrdnjavanja ne emitira formaldehide u okoliš.

NOVIPUR CLEAR ST 30

Završni dvokomponentni poliuretanski polusjajni lak za sve vrste drva. Otporan na grebanje i pucanje. Preporuča se za završnu obradu namještaja, vrata i ostalih drvenih površina u interijeru. Lak ne sadrži slobodne formaldehide i nakon stvrdnjavanja ne emitira formaldehide u okoliš.

NOVIPUR CLEAR HS 100

Završni dvokomponentni poliuretanski lak, visokog sjaja za sve tipove drva. Jednostavan za nanošenje, dobro zapunjava, izvanredne tvrdoće. Preporuča se za završnu obradu namještaja, vrata i ostalih drvenih površina u interijeru. Lak ne sadrži slobodne formaldehide i nakon stvrdnjavanja ne emitira formaldehide u okoliš.

NOVIPUR 100

Završni dvokomponentni poliuretanski lak, visokog sjaja. Izvanredne tvrdoće, otporan na pucanje. Preporuča se za zahtjevna lakiranja namještaja vrata i ostalih drvenih površina u interijerima.

NOVIPUR 30

Polusjajni dvokomponentni poliuretanski završni premaz. Vrlo tvrd, otporan na pucanje. Preporuča se za završnu obradu namještaja, vrata i ostalih drvenih površina u interijeru. Lak ne sadrži slobodne formaldehide i nakon stvrdnjavanja ne emitira formaldehide u okoliš.

AKVILAC PINJALAC 10,20,40,70

Vodeno akrilatni višenamjenski brzosušivi bezbojni lak, pogodan za zaštitu namještaja, vrata, prozora i ostalih drvenih površina i interijeru. Ne sadrži formaldehide. Primjena: pogodan za prozorske okvire i ostale vanjske drvene površine.

AKVIDUR LACQUER 70

Vodeni brzosušivi poliuretanom ojačani akrilatni lak, za opću namjenu zaštite drvenih predmeta u interijerima (vrata, namještaj) stolice regali i podovi. Ne sadrži slobodne formaldehide i nakon sušenja ne ispušta formaldehide u okolinu.

AKVIDUR 20

Vodeni brzosušivi poliuretanom ojačani akrilatni lak, za opću namjenu zaštite drvenih predmeta u interijerima (vrata, namještaj) stolice regali i podovi. Ne sadrži slobodne formaldehide i nakon sušenja ne ispušta formaldehide u okolinu.

AKVI ASTRAL LINE 30-C

Završni vodeni akrilni polumat premaz. Pogodan za zaštitu drvenih površina kao što su: vrata, prozori, paneli i ostale drvene površine u interijeru.

Pošaljite brzi upit

 1. Ime i prezime:(*)
  Unesite vaše ime i prezime.
 2. Vaša e-mail adresa:(*)
  Unesite vašu e-mail adresu.
 3. Telefon:
  Unesite broj telefona.
 4. Naslov:
  Unesite naslov, ime proizvoda/usluge koji je vezan za vaš upit.
 5. Poruka:(*)
  Unesite tekst.