Fischer Thermax pričvrsni sustavi

 

Fischer Thermax

Nema toplinskih mostova! Fischer Thermax 8, 10, 12 i 16.

 

Kako montirati tendu, klimu, ogradu, oluk ili neki drugi element na vanjski zid s toplinskom izolacijom bez toplinskog mosta?

Fischer Thermax je pogodan za sidrenje tenda ili drugih elemenata na vanjske zidove s toplinskom izolacijom na kontaktnim ili ventiliranim fasadama. Ukoliko želimo potpuno funkcionalnu izolacijsku fasadnu ovojnicu objekta, tada je neophodno koristiti Ficher Thermax spojna sredstva. Također, sa unutarnje strane zida izbjegava se pojava rosišta koje rado prati pojava neugodnih pljesni.


Prednosti Thermax spojnih sustava:

 

1. Prekid toplinskog mosta
2. Fleksibilno prilagodljivi debljini izolacijskog sustava
3. Thermax konus za jednostavan i uredan prodor kroz izolaciju
4. Thermax konus nosivosti do 2,5 tona
5. Visoka kvaliteta nehrđajućeg čelika
6. Jednostavna ugradnja

Thermax 8 i 10 za srednja opterećenja

 

Fischer Thermax 8 i 10 omogućuje premošćivanje izolacijskih sustava 45 -180 mm, a može se montirati na neravnim površinama. Sastoji se od najboljih sidrišta Fischer UX kvalitetnog najlona, pocinčanih navojnih vijaka i toplinskog modula.

Toplinska modul Thermoz napravljen je od najlona, koji je pojačan staklenim vlaknima. Obodnu fugu koja nastaje tijekom instalacije zatvara se fleksibilnim trajnim brtvilima i pripadajućom posebnom zaštitnom kapom.

Thermax 8 i 10 može se instalirati brzo i jednostavno, bez dodatne specijalizirane radne opreme.

Thermax 12 i 16 za velika opterećenja

 

Thermax 12 i 16 može premostiti izoliranost od 60 mm do 170 mm, s vrlo malim koeficijentom prolaza topline kroz taj pričvrsni sustav.

Thermax 12 i 16 sustav sa kemijskim tiplama omogućuje sigurno sidrenje tende u zidove sa toplinskom izolacijom (kontaktne i ventilirajuće fasade), te se na taj način osigurava prekid toplinskog mosta. To omogućuje tzv. konus modul od plastike ojačane staklenim vlaknima koji povezuje pocinčano sidro izrađeno od nehrđajućeg čelika sa vijkom za montažu tende.

fischer thermax ugradnja
fischer thermax-10 i 12 ugradnja 1
fischer thermax-10 i 12 ugradnja 2
fischer thermax-10 i 12 ugradnja 3

Fasade

Pretraga proizvoda